Vindruemarmelade på grønne druer

2 glas 25 minutter
Har du grønne vindruer til overs, som du ikke ved, hvad du skal gøre med? Lav din egen vindruemarmelade! Vores vindruemarmelade på grønne druer har et strejf af citronsaft og stødt kardemomme. God både til ostebordet og til pandekagerne.
Vindruemarmelade på grønne druer
Bedømmelse: (51vurderinger)

Ingredienser

  • 1 kg vindruer
  • 4 spsk. friskpresset citronsaft
  • 500 g Dansukker Syltesukker
  • 2-3 knsp. stødt kardemomme

Skyl druerne, og skær dem i mindre stykker. Kom alle ingredienserne i en
gryde, og lad dem koge i 5-6 minutter.

Skum marmeladen af, og blend den hurtigt, så der stadig er lidt stykker vindruer tilbage.

Hæld marmeladen på varme, skoldede glas. Luk glassene og opbevar dem i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker