Varm chokolade

De fleste af os har dejlige minder om varm chokolade. Et lækkert indslag både på udflugten og i sofaen foran brændeovnen. Her finder du nogle tips til, hvordan du kan krydre din varme chokolade.

2 kopper

25 minutter

Vurdering (48 stk)

Ingredienser

100 g mørk chokolade
4 dl mælk (letmælk eller sødmælk)
2 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker

Valgfri smag
2 tsk. stødt kanel + 1/2 chili, finthakket
200 g hindbær
5-6 cl tequila

Pynt efter eget valg
flødeskum
mini skumfiduser
chokoladeknapper
Dansukker Økologisk Lys Sirup
stødt kardemomme/kanel/kakao

Instruktioner

Hak chokoladen fint. Varm mælk, fløde, sukker og vaniljesukker op i en gryde.

Tilsæt chokoladen og smag efter eget valg. Varm blandingen op ved middelhøj varme, og pisk, til chokoladen er smeltet.

Hæld den varme chokolade i to kopper. Top med pynt efter eget valg.

Tips. Det mørke muscovadorørsukker giver en endnu rundere smag!

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.