Varm Caipirinha

4 glas

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

4 usprøjtede limefrugter
4 spsk. Dansukker Rørsukker
16 cl Cachaḉa eller rom
Varmt vand

Instruktioner

Skyl limefrugterne grundigt, og skær dem i både eller skiver, som fordeles i fire glas. Kom en spiseskefuld rørsukker i hvert glas. Tryk saften ud af limefrugten med en skraber eller støder. Hæld alkoholen i, og rør rundt. Tilsæt varmt vand.

Hvis du hellere vil have en kold Caipirinha, skal du blot erstatte det varme vand med isterninger.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.