Vaniljekaramel med saltristede mandler

Lækre vaniljekarameller med saltristede mandler er et must til julen. Nyd dine hjemmelavede vaniljekarameller, som både er søde og salte.

Ca. 20 karameller

ca. 1 time

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

1 1/4 dl Dansukker Økologisk Lys Sirup
2 dl Dansukker Rørsukker
2 dl piskefløde
80 g smør
1/2 tsk. vaniljesukker
2 dl saltristede mandler
maizena til fadet

Instruktioner

Forbered et ildfast fad på ca. 20 x 30 cm med et stykke bagepapir drysset med maizena.

Kom alle ingredienserne i en gryde og varm op til 125°C. rør rundt i massen engang imellem. Tag gryden af varmen, og tilsæt mandlerne.

Hæld den flydende karamel i det ildfaste fad, og lad den sætte sig natten over.

Vend karamellen ud på et skærebræt. Skær den i mindre stykker, og pak dem ind i bagepapir.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.