Vaniljeis

ca. 1 liter 1 1/2 time + 5 timer
Hjemmelavet vaniljeis lyder måske simpelt, men det er fantastisk lækkert. Og så passer det til det meste. Spis din vaniljeis sammen med friske bær, frugter og chokoladesovs.
Vaniljeis
Bedømmelse: (1vurderinger)

Ingredienser

  • 8 æggeblommer
  • 1 1/2–2 dl Dansukker Sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 4 dl mælk
  • 3 dl piskefløde
  • 2 dl Dansukker Glukosesirup

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker sammen i en skål.

Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en kasserolle. Pisk æggemassen ned i den varme mælkeblanding.

Sigt gennem en finmasket si. Lad blandingen køle af. Kør blandingen i en ismaskine, eller hæld isen i en aflang form, ca. 18 x 25 cm, og stil den i fryseren i mindst 5 timer.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker