Vafler med moccasauce

Vafler med moccasauce

4 port.
Vafler med moccasauce
Bedømmelse: (6vurderinger)

Ingredienser

3 dl hvedemel
1 knsp. salt
1 spsk. vaniljesukker
2 dl koldt vand
3 dl piskefløde
Smør eller margarine til bagning

Sauce
2 dl Dansukker Mørk Sirup
1 dl stærk kaffe
1 tsk. stødt kanel
1 spsk. smør  

Begynd med saucen. Rør ingredienserne til saucen sammen i en kasserolle, og lad dem koge, til saucen er tyktflydende. Stil den til side, og bag vaflerne.

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt vandet, og pisk, til det er en glat dej. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskummet ned i dejen. Varm vaffeljernet op, og pensl det med fedtstof. Hæld ca. 1 dl dej på, og bag vaflerne gyldengule.

Læg dem på en rist, så de ikke bliver bløde. Server vaflerne med saucen og eventuelt med en klat flødeskum eller is til. 

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;