Tynde, glutenfri peberkager

Bag noget, som alle kan lide, til jul. Vores tynde, glutenfrie peberkager er lavet på glutenfrit mel og kartoffelmel og passer til alle julens hyggestunder.

ca. 120 stk.

1 time og 20 min.

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

2 dl mandler
200 g smør
1 1/2 dl Dansukker Økologisk Brun Farin
1 dl Dansukker Økologisk Lys Sirup
2 tsk. stødt kanel
2 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. stødt nellike
1 tsk. natron
2 dl kartoffelmel
3 1/2 dl glutenfri fin melblanding

Pynt
75 g mørk chokolade

Instruktioner

Skold og smut mandlerne, og hak dem fint.

Rør smør, brun farin og sirup sammen i en skål. Tilsæt krydderier og mandler.

Bland natron, kartoffelmel og det glutenfri mel i en anden skål, og rør blandingen ned i dejen.

Stil peberkagedejen i køleskabet i ca. 20 minutter. Tag den ud, og læg den på et bord med lidt kartoffelmel på. Del dejen i to klumper og rul dem ud til stænger. Pak de to stænger ind i husholdningsfilm, og læg dem i fryseren i ca. 30 minutter.

Forvarm ovnen til 175°C.

Skær rullerne ud i meget tynde skiver, og læg skiverne på bageplader beklædt med bagepapir. Bag peberkagerne i den nederste del af ovnen i ca. 10-12 minutter, afhængigt af hvor tyndt, du skærer dem ud. Lad dem køle af.

Smelt chokoladen, og fordel den over peberkagerne.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.