Pynt
Skold og smut mandlerne, og hak dem fint.
Rør smør, brun farin og sirup sammen i en skål. Tilsæt krydderier og mandler.
Bland natron, kartoffelmel og det glutenfri mel i en anden skål, og rør blandingen ned i dejen.
Stil peberkagedejen i køleskabet i ca. 20 minutter. Tag den ud, og læg den på et bord med lidt kartoffelmel på. Del dejen i to klumper og rul dem ud til stænger. Pak de to stænger ind i husholdningsfilm, og læg dem i fryseren i ca. 30 minutter.
Forvarm ovnen til 175°C.
Skær rullerne ud i meget tynde skiver, og læg skiverne på bageplader beklædt med bagepapir. Bag peberkagerne i den nederste del af ovnen i ca. 10-12 minutter, afhængigt af hvor tyndt, du skærer dem ud. Lad dem køle af.
Smelt chokoladen, og fordel den over peberkagerne.
Opskriften er udarbejdet af