Trøffelkage

En trøffelkage med smag af chokolade, som er fyldt med gode sager. Denne milde og cremet trøffel indeholder ingefær, nødder, hindbærvingummi og mandelmakroner.

ca. 20 stk.

Vurdering (10 stk)

Ingredienser

3 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Glukosesirup
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
300 g mørk chokolade
2 dl mandelmakroner (Cloetta) eller kiksestykker
2 dl blandede nødder
2 dl små hindbærvingummi

Instruktioner

Kog fløden, glukosesiruppen og ingefæren op. Bræk chokoladen i stykker, og kom den i. Rør, indtil al chokoladen er smeltet. Beklæd en aflang form med alufolie. Dæk bunden af formen med et lag af chokolademassen. Bland derefter makroner/kiksestykker, nødder og hindbærvingummi i chokoladen. Hæld blandingen i formen. Stil den køligt. Inden servering vendes kagen ud og skæres i mindre stykker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Påsketrifli

Påske lækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.