Trøffelkage

ca. 20 stk.

Vurdering (5 st)

Ingredienser

3 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Glukosesirup
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
300 g mørk chokolade
2 dl mandelmakroner (Cloetta) eller kiksestykker
2 dl blandede nødder
2 dl små hindbærvingummi

Instruktioner

Kog fløden, glukosesiruppen og ingefæren op. Bræk chokoladen i stykker, og kom den i. Rør, indtil al chokoladen er smeltet. Beklæd en aflang form med alufolie. Dæk bunden af formen med et lag af chokolademassen. Bland derefter makroner/kiksestykker, nødder og hindbærvingummi i chokoladen. Hæld blandingen i formen. Stil den køligt. Inden servering vendes kagen ud og skæres i mindre stykker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.