Ingredienser
700 g tranebær, friske eller frosne
3 dl vand
2 dl Dansukker Brun Farin
Instruktioner
Hæld tranebær og vand i en gryde. Kog op, og lad blandingen småkoge, til bærrene bliver bløde.
Sigt blandingen gennem en finmasket si. Pres så meget af bærrene som muligt igennem sien, og hæld bærblandingen i en ren gryde. Tilsæt sukker til blandingen og kog op ganske kort.
Tag gryden af varmen, og skum saften. Hæld den igen igennem en finmasket si.
Hæld saften på en varm, skoldet flaske, og lad den køle med låg på. Opbevar i køleskab.
Ved servering blandes saften med vand efter smag. Varm drikken, eller server den kold.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.