Tranebærbiscotti - Opskrifter

Tranebærbiscotti

ca. 40 stk. 45 minutter + nogle timer eftertørre
Tranebærbiscotti med et krydret tvist af kardemomme, kanel og vanilje. De er perfekte til kaffen, og når der kommer gæster.
Tranebærbiscotti
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 100 g tranebær, tørrede
  • 3 dl Dansukker Brun Farin
  • 100 g smør, stuetempereret
  • 3 æg
  • 6 1/2 dl hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. kardemomme, stødt
  • 1 tsk. kanel, stødt

Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme.

Del tranebærrene i mindre stykker, og stil dem til side. Pisk brun farin og smør til en let og luftig blanding i en skål. Tilsæt et æg ad gangen. Bland alle de tørre ingredienser i en anden skål, og vend dem i dejen. Tilsæt tranebærrene.

Del dejen i 4 stykker og rul dem ud til stænger. Læg stængerne på plader med bagepapir. Bag biscottierne midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Sluk ovnen, og skær stængerne i stykker på skrå. Sæt stykkerne med lidt afstand imellem på pladerne i ovnen, og lad dem eftertørre i nogle timer.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;