Tranebærbiscotti

Tranebærbiscotti med et krydret tvist af kardemomme, kanel og vanilje. De er perfekte til kaffen, og når der kommer gæster.

ca. 40 stk.

45 minutter + nogle timer eftertørre

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

100 g tranebær, tørrede
3 dl Dansukker Brun Farin
100 g smør, stuetempereret
3 æg
6 1/2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kardemomme, stødt
1 tsk. kanel, stødt

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme.

Del tranebærrene i mindre stykker, og stil dem til side. Pisk brun farin og smør til en let og luftig blanding i en skål. Tilsæt et æg ad gangen. Bland alle de tørre ingredienser i en anden skål, og vend dem i dejen. Tilsæt tranebærrene.

Del dejen i 4 stykker og rul dem ud til stænger. Læg stængerne på plader med bagepapir. Bag biscottierne midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Sluk ovnen, og skær stængerne i stykker på skrå. Sæt stykkerne med lidt afstand imellem på pladerne i ovnen, og lad dem eftertørre i nogle timer.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.