Traditionelt tyttebærsyltetøj

Traditionel tyttebærmarmelade er både hurtig at lave og passer til det meste. Spis din hjemmelavede tyttebærmarmelade både til svenske kødboller og på morgengrøden. Hvis du vil forny tyttebærmarmeladen, er det rigtig godt at tilsætte hakket rosmarin.

2 glas

25 minutter

Vurdering (29 stk)

Ingredienser

1 kg tyttebær
1/2 kg Dansukker Syltesukker
1/2 dl vand

Smagsgiver efter eget valg
1/2 bundt rosmarin, hakket

Instruktioner

Skyl og rens bærrene. Kom bær, syltesukker og vand i en gryde. Tilsæt smagsgiver.

Lad det koge i 3-4 minutter. Skum af.

Hæld syltetøjet på varme, skoldede glas. Luk glassene og opbevar dem i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.