Traditionelt tyttebærsyltetøj - Opskrifter

Traditionelt tyttebærsyltetøj

2 glas 25 minutter
Traditionel tyttebærmarmelade er både hurtig at lave og passer til det meste. Spis din hjemmelavede tyttebærmarmelade både til svenske kødboller og på morgengrøden. Hvis du vil forny tyttebærmarmeladen, er det rigtig godt at tilsætte hakket rosmarin.
Traditionelt tyttebærsyltetøj
Bedømmelse: (18vurderinger)

Ingredienser

  • 1 kg tyttebær
  • 1/2 kg Dansukker Syltesukker
  • 1/2 dl vand

Smagsgiver efter eget valg

  • 1/2 bundt rosmarin, hakket

Skyl og rens bærrene. Kom bær, syltesukker og vand i en gryde. Tilsæt smagsgiver.

Lad det koge i 3-4 minutter. Skum af.

Hæld syltetøjet på varme, skoldede glas. Luk glassene og opbevar dem i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;