Traditionelt tyttebærsyltetøj

Traditionel tyttebærmarmelade er både hurtig at lave og passer til det meste. Spis din hjemmelavede tyttebærmarmelade både til svenske kødboller og på morgengrøden. Hvis du vil forny tyttebærmarmeladen, er det rigtig godt at tilsætte hakket rosmarin.

2 glas

25 minutter

Vurdering (37 stk)

Ingredienser

1 kg tyttebær
1/2 kg Dansukker Syltesukker
1/2 dl vand

Smagsgiver efter eget valg
1/2 bundt rosmarin, hakket

Instruktioner

Skyl og rens bærrene. Kom bær, syltesukker og vand i en gryde. Tilsæt smagsgiver.

Lad det koge i 3-4 minutter. Skum af.

Hæld syltetøjet på varme, skoldede glas. Luk glassene og opbevar dem i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.