Traditionel æggetoddy

Traditionel æggetoddy er en amerikansk juleklassiker. Servér din æggetoddy som velkomstdrink eller som en varmende drink efter julebordet.

4 glas

20 min.

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

Traditionel
6 pasteuriserede æggeblommer
1 1/2 dl Dansukker Rørsukker
1 1/2 dl mælk
2-3 spsk. cognac

Alkoholfri
Udskift mælk og cognac med
2 dl mandelmælk
skallen fra 2/3 appelsin

Instruktioner

Pisk æggeblommer og rørsukker til en cremet konsistens i en skål.

Tilsæt mælken og smag til med cognac, eller lav den alkoholfrie variant. Pisk blandingen, indtil den skummer.

Hæld op i glas, hvis den skal være kold, eller varm den op i en gryde i nogle minutter for derefter at hælde den op i glas. Tilsæt lidt skum, og server med lidt rørsukker på toppen.

Tips.
Prøv æggetoddy med limoncello i stedet for cognac.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Kaffe og kager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.