Traditionel æggetoddy

Traditionel æggetoddy er en amerikansk juleklassiker. Servér din æggetoddy som velkomstdrink eller som en varmende drink efter julebordet.

4 glas

20 min.

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

Traditionel
6 pasteuriserede æggeblommer
1 1/2 dl Dansukker Rørsukker
1 1/2 dl mælk
2-3 spsk. cognac

Alkoholfri
Udskift mælk og cognac med
2 dl mandelmælk
skallen fra 2/3 appelsin

Instruktioner

Pisk æggeblommer og rørsukker til en cremet konsistens i en skål.

Tilsæt mælken og smag til med cognac, eller lav den alkoholfrie variant. Pisk blandingen, indtil den skummer.

Hæld op i glas, hvis den skal være kold, eller varm den op i en gryde i nogle minutter for derefter at hælde den op i glas. Tilsæt lidt skum, og server med lidt rørsukker på toppen.

Tips.
Prøv æggetoddy med limoncello i stedet for cognac.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.