Toscakage med nødder og kokos

En blød sandkage med et herligt lag af nødder og kokos blandet med sirup og fløde! Kan det blive bedre?

ca. 8-10 stykker

PT55M

ca. 1 time

Vurdering (0 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Sandkage
100 g smør
1/2 dl mælk
2 æg
1 1/2 dl Dansukker Sukker
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver

Toscamasse
75 g pistacienødder
75 g pekannødder
50 g mandel flager 
50 g kokos
75 g smør
1/2 dl Dansukekr Brun Farin
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 1/2 spsk. fløde
1 1/2 spsk. hvedemel

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175°C. Smør en springform, 21 cm i diameter.

Smelt smørret og tilsæt mælk. Pisk æg og sukker luftigt. Vend smørblandingen i og rør rundt. Bland hvedemel og bagepulver og vend det i. Rør til en jævn dej og hæld den i formen.

Bag i den nederste del af ovnen i ca. 30 minutter.

Lav toscamassen, mens sandkagen bager. Hak pistacienødder og pekannødder og bland dem sammen med mandelflager og kokos. Sæt til side.

Smelt smør og tilsæt brun farin, sirup, fløde og mel. Kog op i et par minutter, mens du rører rundt. Sæt gryden til side og vend nøddeblandingen i.

Tag sandkagen ud og smør forsigtigt toscamassen på. Sæt risten højere i ovnen og bag kagen i ca. 10 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.