Toscaæbler

Lækre toscaæbler. Kog hurtigt æblerne op og læg dem i små portionsforme. Dæk æblerne med toscadejen og bag. Servér toscaæblerne direkte i formene med flødeskum.

4 portioner

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

4 store æbler
2 liter vand
2 dl Dansukker Sukker

Toscadej
100 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. hvedemel
2 spsk. tynd fløde
50 g mandler i flager eller flækkede

Instruktioner

Hæld vand i en gryde, og tilsæt sukker. Lad det koge op. Skræl æblerne, og fjern kernehuset. Læg æblerne i det kogende vand i 2 minutter. Tag æblerne op med en hulske, og læg dem i fire ovnfaste portionsforme. Bland ingredienserne til toscadejen sammen i en kasserolle, og lad det koge op. Fordel dejen over æblerne. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 12 minutter. Serveres lune med lidt letpisket fløde eller cremefraiche tilsmagt med vaniljesukker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.