Tomatsild

Tomatsild

4 portioner
Tomatsild
Bedømmelse: (4vurderinger)

Ingredienser

1 kg urenset eller 600 g renset Østersøsild
1 tsk. salt
1/2 tsk. hvid peber
1 dl revet peberrod
3 dl finthakket porre
3 dl tomatjuice
2 spsk. tomatpuré
2 spsk. Dansukker Lys Sirup

 

Pynt
1 dl hakket persille 

Skyl Østersøsilden, og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.

 

Drys salt og peber på kødsiden af silden, og læg peberroden på. Fold sildene sammen på midten, og læg dem i en sauterpande eller anden lav, stor gryde eller stegepande. Drys med fint hakket porre.

 

Bland tomatjuice, -puré og sirup sammen, og hæld det over silden. Lad simre under låg i ca. 10 minutter.

 

Drys med persille, og server retten med nykogte kartofler og friske grøntsager eller salat. Silden kan også serveres kold på en buffet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;