Tomatchutney

Tomatchutney er både sød, syrlig og stærk på én gang. Tomatchutney kan bruges både som smagsgiver i madlavningen og som tilbehør på ostebordet.

1 glas

1 time

Vurdering (53 st)

Ingredienser

500 g cocktailtomater
2 lille rødløg
1-2 små røde chilier
2 usprøjtede appelsiner
1 dl Dansukker Økologisk Brun Farin
1 dl eddike
Olie

Instruktioner

Skyl tomaterne, og skær dem over. Pil løget, og skær det i mindre tern. Hak chilien meget fint.

Skyl appelsinerne grundigt. Riv skallen af appelsinerne og pres saften fra.

Brun løg, chili og appelsinskal i lidt olie. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad blandingen koge i 30-40 minutter.

Tag gryden af varmen, og hæld chutneyen på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.