Ingredienser
Karamel
15 g smør
1 dl piskefløde
3/4 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 spsk. Dansukker Glukosesirup
1 knsp. salt
Øvrige ingredienser
ca. 30 hasselnødder
150 g nougat
20 g mørk chokolade
Instruktioner
Forvarm ovnen til 175 °C varmluft, og rist hasselnødderne i ca. 5-10 minutter. Læg nødderne på et viskestykke, og gnid hinderne af. Lad dem køle af.
Stil ca. 30 små papirsforme på en bageplade, eller brug en silikoneform. Bring alle ingredienserne til karamellen i kog i en tykbundet gryde under omrøring.
Lad blandingen koge op til 125 °C.
Hæld karamelmassen i formene, så de er ca. 1/3 fyldt, og træk karamelmassen op langs
siderne med en ske. Læg en hasselnød i hver form. Stil dem til side, så de kan stivne.
Smelt nougaten i mikrobølgeovnen ved medium effekt, og fyld nougaten op til kanten af papirsformene. Lad den sætte sig i køleskabet, og smelt imens chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt.
Fyld chokoladen i en sprøjtepose, og sprøjt en klat på hver af nougatgodterne. Lad dem sætte sig helt ved stuetemperatur.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag
Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn
Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.