Ingredienser
Citrus-mazarin
250 g Dansukker Bagesukker
100 g mandelmel
200 g mel
375 g æg
350 g marcipan
1⁄2 økologisk citron, skal heraf
1⁄4 økologisk appelsin, skal heraf
1 knivspids salt
Vaniljecreme
2 blade husblas
1 vaniljestang
1 spsk. Dansukker Bagesukker
260 g piskefløde
60 g Dansukker Glukosesirup
1⁄2 økologisk citron, skal heraf
200 g hvid chokolade
375 g piskefløde
Stribede marengs
90 g æggehvider (ca. 3 stk.)
160 g Dansukker Bagesukker
rød konditorfarve
Pynt
friske jordbær
friske hindbær
Instruktioner
Blend alle ingredienser til mazarinen sammen til en ensartet dej og hæld dejen i en bradepande (40x60 cm) beklædt med bagepapir.
Bag mazarinen ved 180° (alm. varme) i 30-35 minutter. Lad kagen køle af i formen. Lad den temperere til stuetemperatur før servering. Kagen kan gemmes både på køl og frys indtil brug.
Udblød husblas i koldt vand i 10 minutter.
Skrab kornene fri fra vaniljestangen og bland dem med bagesukkeret.
Varm 260 g piskefløde, glukosesirup, vaniljesukker, den tomme vaniljestang og citronskallen op til kogepunktet. kom den udblødte husblas i den varme fløde.
Hæld fløde over den hvide chokolade ad to omgange.
Stavblend massen og tilsæt 375 g kold fløde, stavblend igen, og sæt på køl i en lufttæt beholder. Gem cremen på køl i mindst 3 timer og gerne i op til to døgn.
Placer æggehvider og bagesukker i en skål og pisk dem til luftig marengs på høj hastighed med håndmikser, eller medium hastighed på en røremaskine.
Placer en rund tylle i sprøjteposen og mal striber af konditorfarve på indersiden af sprøjteposen med en tandstik. Overfør forsigtigt marengsen til sprøjteposen og sprøjt små dutter på bageplader beklædt med bagepapir.
Bag begge plader marengs ved 95° (varmluft) i ca. 1 time. Lad dem afkøle helt på bagepladen og pak dem lufttæt ind indtil brug.
Skær mazarinen ud i tal (print skabeloner i A4) og placer dem på serveringsfadet. Pisk vaniljecremen luftig, overfør den til en sprøjtepose med en rund tylle og sprøjt dutter på toppen af mazarin-tallene.
Pynt kagen med friske jordbær og hindbær og stribede marengs.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
![Syltetøj](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fCampaign%2fGraphic_Sylt-selv_1920x1280px.jpg&width=640&format=webp)
Sylt selv
Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.
![Syltetøjskageis](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
![Cheesecake med rabarber og jordbær](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarber-och-jordgubbscheesecake.jpg&width=640&format=webp)
Bag med sommerens bær
Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!
![Rabarberbobler](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarberbubbel_.jpg&width=640&format=webp)
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
![Hyldepannacotta med limemarinerede bær](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fpannacotta_elderflower.jpg&width=640&format=webp)
Sommerdesserter
Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.
![Saft](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbasic-recipe-for-lemonade.jpg&width=640&format=webp)
Sommer er lig med safttid
Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.