Syltetøjskage

En blød og sej syltetøjskage er et lækkert alternativ til de almindelige småkager med hindbærfyld. Syltetøjskagen bliver klistret i midten og kan med fordel bages i en brødform.

10-12 stykker

40 minutter

Vurdering (0 st)

Ingredienser

150 g smør
2 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Rørsukker
3 dl hvedemel
2 æg
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kardemomme

Topping
Ca. 1 dl blommesyltetøj eller andet syltetøj efter eget valg

Instruktioner

Sæt ovnen på 200 grader.

Smelt smørret i en kasserolle. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt.

Beklæd en brødform, ca. 1 liter, med bagepapir, og hæld dejen i.

Bages i den nederste del af ovnen i 5 minutter, så kagen bliver lidt sprød. Tag kagen ud af ovnen, og smør syltetøj på langs midten af kagen.

Bages i yderligere 20-25 minutter, til kagen har fået farve og er blevet sprød. Den skal være en smule klæbrig i midten.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.