Syltede squash - Opskrifter

Syltede squash

Syltede squash
Bedømmelse: (105vurderinger)

Ingredienser

1 kg squash
4 dl eddike 7 %
6 dl Dansukker Sukker
2 tsk. salt
1 kanelstang
4 nelliker
1 tsk. sorte peberkorn
Skallen af en halv usprøjtet citron

Skræl squashene, halvér dem, og fjern kernerne. Skær dem i 2-3 cm brede stykker. Lav et opkog af eddike, sukker og salt. Læg squashstykkerne i, og kog dem i 2 minutter. Tag squashstykkerne op med en hulske, og læg dem i varme, grundigt rengjorte glas. Læg krydderier og citronskal i lagen, og kog under låg i 15 minutter. Stilles til afkøling. Hæld lagen over squashen, og luk glassene. Opbevares køligt.  I stedet for squash kan du bruge græskar.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;