Syltede sommergrøntsager

Vurdering (65 stk)

Ingredienser

3 squash
6 peberfrugter i forskellige farver
6 spæde gulerødder
1 lille blomkålshoved
10 små rødløg
1 hvidløg, kan udelades
ca. 5 cm frisk peberrod
1 dl salt

Lage
1 1/2 liter eddike
7 dl Dansukker Sukker
3 spsk. sennepsfrø

Instruktioner

Skyl grøntsagerne, og skær dem i mundrette stykker. Pil løget og hvidløget. Læg alle grøntsagerne i en skål, og drys saltet over. Lad det stå koldt et døgn. Skyl saltet af. Bring vandet i kog, og lad grøntsagerne koge et par minutter. Peberfrugterne og squashene behøver ikke mere end at blive dyppet i vandet. Læg grøntsagerne i varme, rengjorte glas. Bland ingredienserne til lagen i en gryde, og giv den et opkog. Skum af. Hæld den varme lage over grøntsagerne. Luk glassene tæt. Opbevares koldt. Kan holde sig i flere måneder i køleskabet.

Se film: Sådan laver du Syltede grøntsager

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.