Syltede løg

Vurdering (28 st)

Ingredienser

1 kg perleløg eller andre små løg
2 solohvidløg
5-6 kviste frisk timian
1 rød chilifrugt
8 dl æblecider
6 dl eddike
5 dl Dansukker Sukker
1 kanelstang
1 stjerneanis
10 hvide peberkorn
1/2 tsk. salt

Instruktioner

Læg løgene i kogende vand. Hæld vandet fra løgene, skyl dem i koldt vand, og pil dem. Pil og skær hvidløgene i skiver. Halvér chilien, fjern kernerne, og skær den i tynde strimler. Bland cider, eddike, sukker og krydderier i en gryde, og lad det koge op. Skum af. Bland løgene med hvidløg, timian og chili i varme, rengjorte glas. Hæld den varme lage over. Luk glasset tæt. Opbevares koldt. Lad løgene stå og trække en uge, før de spises.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.