Syltede løg

Vurdering (30 stk)

Ingredienser

1 kg perleløg eller andre små løg
2 solohvidløg
5-6 kviste frisk timian
1 rød chilifrugt
8 dl æblecider
6 dl eddike
5 dl Dansukker Sukker
1 kanelstang
1 stjerneanis
10 hvide peberkorn
1/2 tsk. salt

Instruktioner

Læg løgene i kogende vand. Hæld vandet fra løgene, skyl dem i koldt vand, og pil dem. Pil og skær hvidløgene i skiver. Halvér chilien, fjern kernerne, og skær den i tynde strimler. Bland cider, eddike, sukker og krydderier i en gryde, og lad det koge op. Skum af. Bland løgene med hvidløg, timian og chili i varme, rengjorte glas. Hæld den varme lage over. Luk glasset tæt. Opbevares koldt. Lad løgene stå og trække en uge, før de spises.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.