Syltede grøntsager

Syltede grøntsager
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

1 grøn squash
1 gul squash
250 g små løg
1 hvidløg
500 g cocktailtomater
4 timiankviste
1/2 rød chili

Lage
3 dl Dansukker Sukker
2 dl eddike 12 %
2 dl vand
4 laurbærblade
3/4 dl gule sennepsfrø
1 spsk. allehånde

Skyl squashene, og skær dem i skiver. Pil løg og hvidløg. Skær hvidløget i både. Skyl tomaterne. Fjern stilkene. Prik dem med en gaffel, eller kør tomaterne hen over et rivejern, så skallen går i stykker. Skyl timian og chili. Fjern kernerne i chilien, og skær den i tynde strimler. Fyld grøntsagerne i varme, rengjorte glas. Læg timiankviste og chili i. Kog alle ingredienserne til lagen, og hæld lagen på glassene. Luk dem tæt. Lad de syltede grøntsager stå i en uge, inden de serveres.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker