Syltede grøntsager

Syltede grøntsager
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 1 grøn squash
  • 1 gul squash
  • 250 g små løg
  • 1 hvidløg
  • 500 g cocktailtomater
  • 4 timiankviste
  • 1/2 rød chili

Lage

  • 3 dl Dansukker Sukker
  • 2 dl eddike 5%
  • 2 dl vand
  • 4 laurbærblade
  • 3/4 dl gule sennepsfrø
  • 1 spsk. allehånde

Skyl squashene, og skær dem i skiver. Pil løg og hvidløg. Skær hvidløget i både. Skyl tomaterne. Fjern stilkene. Prik dem med en gaffel, eller kør tomaterne hen over et rivejern, så skallen går i stykker. Skyl timian og chili. Fjern kernerne i chilien, og skær den i tynde strimler. Fyld grøntsagerne i varme, rengjorte glas. Læg timiankviste og chili i. Kog alle ingredienserne til lagen, og hæld lagen på glassene. Luk dem tæt. Lad de syltede grøntsager stå i en uge, inden de serveres.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker