Sure hindbærstrimler

Det er luksuriøst at lave sit eget slik. Lav disse sure hindbærruller og nyd syrligheden sammen med sødmen fra sukkeret, som strimlerne vendes i.

ca. 15 stk.

Vurdering (253 stk)

Ingredienser

200 g frosne hindbær
10 blade husblas
1 1/2 dl Dansukker Sukker
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 tsk. citronsyre

Pynt
1 1/2 dl Dansukker Sukker
1 knsp. citronsyre
Skal af 1 usprøjtet lime

Instruktioner

Beklæd en plade med olieret bagepapir.

Tø hindbærrene op, og passér dem gennem en finmasket si, så du får 1 dl hindbærsaft.

Læg husblassen i koldt vand, stil derefter til side.

Rør hindbærsaft, sukker og sirup sammen i en kasserolle, og lad det koge op ved høj varme. Lad det koge i 5-6 minutter,  til en temperatur på 107 °C,  og tag derefter kasserollen af kogepladen.

Klem vandet ud af husblassen, og rør den ned i den varme hindbærblanding. Tilsæt citronsyre, og rør rundt.

Smør blandingen tyndt ud på pladen med en paletkniv. Lad det køle af ved stuetemperatur i mindst et døgn, hindbærmassen skal være helt tør.

Bland sukker, citronsyre og limeskal.
Skær massen i ca. 2 cm brede strimler med en skarp kniv, og vend dem i sukkerblandingen.

Opbevares tørt og ved stuetemperatur.

Tips. Er rummet tørt skal remmene opbevare i en krukke uden låg, er der høj luftfugtighed skal de opbevares i en krukke med låg.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Påsketrifli

Påske lækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.