Pynt
Beklæd en plade med olieret bagepapir.
Tø hindbærrene op, og passér dem gennem en finmasket si, så du får 1 dl hindbærsaft.
Læg husblassen i koldt vand, stil derefter til side.
Rør hindbærsaft, sukker og sirup sammen i en kasserolle, og lad det koge op ved høj varme. Lad det koge i 5-6 minutter, til en temperatur på 107 °C, og tag derefter kasserollen af kogepladen.
Klem vandet ud af husblassen, og rør den ned i den varme hindbærblanding. Tilsæt citronsyre, og rør rundt.
Smør blandingen tyndt ud på pladen med en paletkniv. Lad det køle af ved stuetemperatur i mindst et døgn, hindbærmassen skal være helt tør.
Bland sukker, citronsyre og limeskal.
Skær massen i ca. 2 cm brede strimler med en skarp kniv, og vend dem i sukkerblandingen.
Opbevares tørt og ved stuetemperatur.
Tips. Er rummet tørt skal remmene opbevare i en krukke uden låg, er der høj luftfugtighed skal de opbevares i en krukke med låg.
Opskriften er udarbejdet af