Sukkerkage med tyttebær og kokostosca

1 time

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

Sukkerkage
3 æg
2 1/2 dl Dansukker Bagesukker
1 tsk. vaniljesukker
50 g smør
1 dl mælk
3 1/2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt kardemomme
En knsp. salt
150 g frosne tyttebær

Kokostosca
25 g smør
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
3/4dl fløde
2 dl kokosmel
5 spsk. Dansukker Brun Farin

Instruktioner

Sæt ovnen på 175 °C.

Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og luftigt.

Smelt smørret i en kasserolle, kom mælken i, og bland det sammen med æggemassen.

Bland hvedemel, bagepulver, kardemomme og salt i en skål.  Tø tyttebærrene op, og vend dem ned i melblandingen. Vend derefter det hele forsigtigt ned i æggeblandingen.

Hæld dejen i en smurt springform, cirka 22 cm i diameter. Bag kagen midt i ovnen i cirka 20-25 minutter.

Lav kokostoscaen imens. Smelt smørret i en kasserolle, og rør de øvrige ingredienser i. Bland det godt, og lad det simre i nogle minutter.

Tag kagen ud efter cirka 20 minutter, stil ovnen på 200°, og sæt ovnristen et trin højere op. Bred kokostoscaen ud over kagen. Stil kagen tilbage i ovnen, og bag den i yderligere cirka 5-10 minutter, til den er blevet gyldenbrun.

Tag kagen ud, og lad den køle af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.