Sukker med smag

Sukker med smag er godt og fremhæver smagen af bær, citrusfrugter og krydderier. Lav dit eget sukker med din personlige smag, og pynt kagen eller desserten.

1 glas

30 minutter + ovntid

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

300 g valgfri bær
skallen af 2 økologiske citroner
eller 4 økologiske lime
4-5 stilke mynte, citronmelisse,
basilikum eller skovsyre
1 1/2 dl Dansukker Sukker eller Rørsukker

Instruktioner

Forvarm ovnen til 50°C.

Skær lidt større bær over på midten, og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Lad bærrene stå i ovnen i mindst 5 timer, sluk så for ovnen, og lad bærrene stå natten over.

Klip eller skær bærrene i små stykker, eller smuldr dem, og bland dem med sukker i en skål.

Hvis du vil bruge citrusskal eller krydderurter, skal du rive skallen af citrusfrugten eller hakke krydderurterne, komme dem i en morter sammen med sukkeret, og støde det hele sammen.

Holdbarhed: Bliver hårdt efter nogle dage, men kan findeles igen i morteren eller med fingrene. Opbevares i et grundigt rengjort glas, der er tørt og slutter tæt.

Tip! Brug sukker med smag som dekoration til både kager og desserter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.