Stikkelsbærsaft

Fremstil din egen smagfulde stikkelsbærsaft, og hæld den på glasflasker. Stikkelsbærsaft er perfekt til at slukke tørsten med om sommeren, og så er den god i en forfriskende bowle.

ca. 1 liter

PT40M

ca. 40 minutter

Vurdering (20 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

1 kg stikkelsbær
6 dl vand
6 dl Dansukker Økologisk Sukker

Instruktioner

Rens og skyl bærrene. Kom dem i en gryde.

Tilsæt vand, og lad det koge under låg i 5 minutter. Mos bærrene med en ske, og kog i yderligere 5 minutter. Sigt massen, og tilsæt sukker.

Lad det koge et par minutter, indtil sukkeret er opløst.

Hæld saften på en rengjort, skoldet flaske og opbevar den i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.