Stikkelsbær-, kiwi- og vindruesyltetøj - Opskrifter

Stikkelsbær-, kiwi- og vindruesyltetøj

2 glas 40 minutter
Bærrigt og frugtagtigt syltetøj med et syrligt islæt af stikkelsbær, kiwi og vindruer, det perfekte syltetøj. Nyd det lækre syltetøj til et fyldt ostebord!
Stikkelsbær-, kiwi- og vindruesyltetøj
Bedømmelse: (4vurderinger)

Ingredienser

  • 300 g grønne stikkelsbær
  • 300 g kiwi
  • 300 g grønne vindruer
  • 1/2 dl vand
  • 1/2 dl limesaft
  • 600 g Dansukker Syltesukker

Skyl og nip stikkelsbærrene. Skræl kiwierne, og skær dem i mindre stykker. Skyl og halver vindruerne, og fjern stenene.

Bland bær, frugt, vand og limesaft i en gryde, og lad det simre ved svag varme i 10 minutter. Tilsæt syltesukker, og kog i yderligere 6-8 minutter.

Skum godt af, og hæld det på varme, skoldede glas. Luk glassene og opbevar dem i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;