Stikkelsbær-, kiwi- og vindruesyltetøj

Bærrigt og frugtagtigt syltetøj med et syrligt islæt af stikkelsbær, kiwi og vindruer, det perfekte syltetøj. Nyd det lækre syltetøj til et fyldt ostebord!

2 glas

40 minutter

Vurdering (4 st)

Ingredienser

300 g grønne stikkelsbær
300 g kiwi
300 g grønne vindruer
1/2 dl vand
1/2 dl limesaft
600 g Dansukker Syltesukker

Instruktioner

Skyl og nip stikkelsbærrene. Skræl kiwierne, og skær dem i mindre stykker. Skyl og halver vindruerne, og fjern stenene.

Bland bær, frugt, vand og limesaft i en gryde, og lad det simre ved svag varme i 10 minutter. Tilsæt syltesukker, og kog i yderligere 6-8 minutter.

Skum godt af, og hæld det på varme, skoldede glas. Luk glassene og opbevar dem i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.