Stegte nudler med rejer og grøntsager

4 pers.

Vurdering (216 stk)

Ingredienser

200 g pillede rejer
250 g nudler
Rigeligt vand tilsat 2 spsk. olie og 1 tsk. salt/liter til kogning

Krydderier
2 tsk. finthakket hvidløg
1 spsk. frisk finthakket ingefær
2 tsk. karrypulver
2-3 spsk. soya
2-3 tsk. Rørsukker

Grøntsager
1 porre i strimler
1 stor revet gulerod
2 dl sukkerærter skåret over på midten
2 dl bønnespirer
4 spsk. vegetabilsk olie til stegning

Instruktioner

Kog nudlerne i letsaltet vand tilsat olie, og stil dem til side.

Rens og snit grøntsager og krydderier som beskrevet ovenfor. Opvarm olien i en wok eller en sauterpande. Steg hvidløg, ingefær og karrypulver 1 minut heri og tilsæt løg under omrøring og ved stærk varme.

Tilsæt dernæst de kogte nudler og den revne gulerod sammen med soya og sukker. Lad retten stege i 2-3 minutter under omrøring - kom eventuelt lidt vand ved, så nudlerne ikke brænder på. Vend rejer og sukkerærter i retten, og steg videre i yderligere 2 minutter. Smag til med soya og sukker. Bønnespirerne vendes i lige inden servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Kaffe og kager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.