Stegte nudler med rejer og grøntsager

4 pers.

Vurdering (200 stk)

Ingredienser

200 g pillede rejer
250 g nudler
Rigeligt vand tilsat 2 spsk. olie og 1 tsk. salt/liter til kogning

Krydderier
2 tsk. finthakket hvidløg
1 spsk. frisk finthakket ingefær
2 tsk. karrypulver
2-3 spsk. soya
2-3 tsk. Rørsukker

Grøntsager
1 porre i strimler
1 stor revet gulerod
2 dl sukkerærter skåret over på midten
2 dl bønnespirer
4 spsk. vegetabilsk olie til stegning

Instruktioner

Kog nudlerne i letsaltet vand tilsat olie, og stil dem til side.

Rens og snit grøntsager og krydderier som beskrevet ovenfor. Opvarm olien i en wok eller en sauterpande. Steg hvidløg, ingefær og karrypulver 1 minut heri og tilsæt løg under omrøring og ved stærk varme.

Tilsæt dernæst de kogte nudler og den revne gulerod sammen med soya og sukker. Lad retten stege i 2-3 minutter under omrøring - kom eventuelt lidt vand ved, så nudlerne ikke brænder på. Vend rejer og sukkerærter i retten, og steg videre i yderligere 2 minutter. Smag til med soya og sukker. Bønnespirerne vendes i lige inden servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.