Stegte gulerødder med mynte og chilipeber

4 portioner

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

1 kg gulerødder
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
1/2 dl hakket frisk mynte
1/2-1 rød chilipeber i små tern
Salt, peber
Smør eller margarine til stegning 

Instruktioner

Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker på skrå. Forkog dem, til de er knap møre. Hæld vandet fra, og lad dem dryppe godt af. Varm fedtstoffet op på en stegpande, og hæld gulerødderne og siruppen på. Lad gulerødderne stege, til de er præcis møre. Tilsæt mynte, chilipeber, salt og peber. Server gulerødderne til stegt eller grillet kød og pølser.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.