Dej
200 g smør eller margarine
2 spsk. Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
4 1/4 dl hvedemel
1 æggeblomme
Fyld
200 g hindbær
1/2 dl vand
1 1/2 dl Dansukker Syltesukker
Pynt
1/2 dl Dansukker Flormelis
Et par dråber vand
Start med at blande hindbær og vand i en gryde, og lad det koge i 2 minutter. Tilsæt syltesukker, og kog i yderligere 2 minutter. Lad det køle af. Ælt ingredienserne til dejen sammen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskab i 1 time. Rul 35 kugler af en tredjedel af dejen, og læg dem på bageplader med bagepapir. Tryk dejkuglerne flade, og kom en klat syltetøj i midten. Resten af dejen sprøjtes rundt i kanten af kagerne. Bag kagerne midt i ovnen ved 175 °C i ca. 7 minutter. Rør flormelissen ud i lidt vand, og kom glasuren på kagerne.
Opskriften er udarbejdet af