Sprøjtede syltetøjskager

ca. 35 stk.

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

Dej
200 g smør eller margarine
2 spsk. Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
4 1/4 dl hvedemel
1 æggeblomme

Fyld
200 g hindbær
1/2 dl vand
1 1/2 dl Dansukker Syltesukker

Pynt
1/2 dl Dansukker Flormelis
Et par dråber vand

Instruktioner

Start med at blande hindbær og vand i en gryde, og lad det koge i 2 minutter. Tilsæt syltesukker, og kog i yderligere 2 minutter. Lad det køle af. Ælt ingredienserne til dejen sammen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskab i 1 time. Rul 35 kugler af en tredjedel af dejen, og læg dem på bageplader med bagepapir. Tryk dejkuglerne flade, og kom en klat syltetøj i midten. Resten af dejen sprøjtes rundt i kanten af kagerne. Bag kagerne midt i ovnen ved 175 °C i ca. 7 minutter. Rør flormelissen ud i lidt vand, og kom glasuren på kagerne.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.