Sprøjtede syltetøjskager

ca. 35 stk.

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

Dej
200 g smør eller margarine
2 spsk. Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
4 1/4 dl hvedemel
1 æggeblomme

Fyld
200 g hindbær
1/2 dl vand
1 1/2 dl Dansukker Syltesukker

Pynt
1/2 dl Dansukker Flormelis
Et par dråber vand

Instruktioner

Start med at blande hindbær og vand i en gryde, og lad det koge i 2 minutter. Tilsæt syltesukker, og kog i yderligere 2 minutter. Lad det køle af. Ælt ingredienserne til dejen sammen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskab i 1 time. Rul 35 kugler af en tredjedel af dejen, og læg dem på bageplader med bagepapir. Tryk dejkuglerne flade, og kom en klat syltetøj i midten. Resten af dejen sprøjtes rundt i kanten af kagerne. Bag kagerne midt i ovnen ved 175 °C i ca. 7 minutter. Rør flormelissen ud i lidt vand, og kom glasuren på kagerne.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.