Ingredienser
500 g kyllingebryst, ca. 4 stk.
2 dl mel
2 dl vand
200 g panko rasp
olie til dybstegning
salt og peber
Tilbehør
4 store briocheboller
hjertesalat
coleslaw
mayonnaise
Coleslaw
300 g spidskål
150 g gulerod
80 g drueagurk
3 spsk. eddike
1 spsk. Dansukker mørk Rørsukker
1 tsk. salt
Singapore pebersauce
– Stor portion
50 g hvidløg, finthakket
30 g rød/grøn chili, finthakket
150 ml vegetabilsk olie
75 g sort peber, knust
350 g Dansukker Lys Muscovadorørsukker
3 dl soyasauce
6 dl østerssauce
Instruktioner
Bank kyllingebrysterne flade imellem 2 stykker folie.
Skær dem ud i ca. 8 stykker.
Pisk mel og vand sammen, smag til med salt og peber.
Vend kyllingestykkerne i mel, derefter i melblandingen og til sidst i panko rasp. Steg kyllingestykkerne af i varm olie i en gryde i ca. 2-3 minutter indtil de er gyldne og sprøde.
Læg derefter kyllingestykkerne på fedtsugende papir og drys med salt.
Smør bollerne med mayonnaise. Læg 2 stykker hjertesalat på bunden af bollerne og kom derpå 1 stor spsk. coleslaw.
Læg 2 stykker sprød kylling på hver burger, hæld 2 spsk. Singapore pebersauce over, læg låg på og server straks.
Coleslaw
Snit kålen fint og riv gulerødderne på et rivejern.
Hak drueagurkerne fint og kom alt i en skål.
Pisk eddike med sukker og salt, kom det hen over grøntsagerne, bland det godt sammen og lad det trække en time.
Singapore pebersauce
Kog hvidløg op i olie i en gryde i ca. 3-4 minutter, den må ikke brune.
Tilsæt derefter den hakkede chili og kog den i yderligere 3-4 minutter.
Tilsæt derefter resten og lad det simre, indtil det har den rigtige sirupsagtige konsistens.
Køl det ned – der skal kun bruges ca. 3 dl sauce til en portion.
Opbevar resten på køl (holder i 2-3 måneder).
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?
Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Pluk blommer
Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Himmelske hindbær
Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.