Sprød kyllingeburger

Glaseret i Singapore pebersauce, coleslaw og brioche- bolle.

4 pers.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g kyllingebryst, ca. 4 stk.
2 dl mel
2 dl vand
200 g panko rasp
olie til dybstegning
salt og peber

Tilbehør
4 store briocheboller
hjertesalat
coleslaw
mayonnaise

Coleslaw
300 g spidskål
150 g gulerod
80 g drueagurk
3 spsk. eddike
1 spsk. Dansukker mørk Rørsukker 
1 tsk. salt

Singapore pebersauce
– Stor portion
50 g hvidløg, finthakket
30 g rød/grøn chili, finthakket
150 ml vegetabilsk olie
75 g sort peber, knust 
350 g Dansukker Lys Muscovadorørsukker
3 dl soyasauce
6 dl østerssauce

Instruktioner

Bank kyllingebrysterne flade imellem 2 stykker folie.

Skær dem ud i ca. 8 stykker.

Pisk mel og vand sammen, smag til med salt og peber.

Vend kyllingestykkerne i mel, derefter i melblandingen og til sidst i panko rasp. Steg kyllingestykkerne af i varm olie i en gryde i ca. 2-3 minutter indtil de er gyldne og sprøde.

Læg derefter kyllingestykkerne på fedtsugende papir og drys med salt.

Smør bollerne med mayonnaise. Læg 2 stykker hjertesalat på bunden af bollerne og kom derpå 1 stor spsk. coleslaw.

Læg 2 stykker sprød kylling på hver burger, hæld 2 spsk. Singapore pebersauce over, læg låg på og server straks.

Coleslaw
Snit kålen fint og riv gulerødderne på et rivejern.

Hak drueagurkerne fint og kom alt i en skål.

Pisk eddike med sukker og salt, kom det hen over grøntsagerne, bland det godt sammen og lad det trække en time.

Singapore pebersauce
Kog hvidløg op i olie i en gryde i ca. 3-4 minutter, den må ikke brune.

Tilsæt derefter den hakkede chili og kog den i yderligere 3-4 minutter.

Tilsæt derefter resten og lad det simre, indtil det har den rigtige sirupsagtige konsistens. 

Køl det ned – der skal kun bruges ca. 3 dl sauce til en portion.

Opbevar resten på køl (holder i 2-3 måneder).

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.