Ingredienser
500 g kyllingebryst, ca. 4 stk.
2 dl mel
2 dl vand
200 g panko rasp
olie til dybstegning
salt og peber
Tilbehør
4 store briocheboller
hjertesalat
coleslaw
mayonnaise
Coleslaw
300 g spidskål
150 g gulerod
80 g drueagurk
3 spsk. eddike
1 spsk. Dansukker mørk Rørsukker
1 tsk. salt
Singapore pebersauce
– Stor portion
50 g hvidløg, finthakket
30 g rød/grøn chili, finthakket
150 ml vegetabilsk olie
75 g sort peber, knust
350 g Dansukker Lys Muscovadorørsukker
3 dl soyasauce
6 dl østerssauce
Instruktioner
Bank kyllingebrysterne flade imellem 2 stykker folie.
Skær dem ud i ca. 8 stykker.
Pisk mel og vand sammen, smag til med salt og peber.
Vend kyllingestykkerne i mel, derefter i melblandingen og til sidst i panko rasp. Steg kyllingestykkerne af i varm olie i en gryde i ca. 2-3 minutter indtil de er gyldne og sprøde.
Læg derefter kyllingestykkerne på fedtsugende papir og drys med salt.
Smør bollerne med mayonnaise. Læg 2 stykker hjertesalat på bunden af bollerne og kom derpå 1 stor spsk. coleslaw.
Læg 2 stykker sprød kylling på hver burger, hæld 2 spsk. Singapore pebersauce over, læg låg på og server straks.
Coleslaw
Snit kålen fint og riv gulerødderne på et rivejern.
Hak drueagurkerne fint og kom alt i en skål.
Pisk eddike med sukker og salt, kom det hen over grøntsagerne, bland det godt sammen og lad det trække en time.
Singapore pebersauce
Kog hvidløg op i olie i en gryde i ca. 3-4 minutter, den må ikke brune.
Tilsæt derefter den hakkede chili og kog den i yderligere 3-4 minutter.
Tilsæt derefter resten og lad det simre, indtil det har den rigtige sirupsagtige konsistens.
Køl det ned – der skal kun bruges ca. 3 dl sauce til en portion.
Opbevar resten på køl (holder i 2-3 måneder).
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Opskrifter til Halloween
Vi har samlet alle vores opskrifter til en ekstra uhyyyyyyggelig Halloween for hele familien.
Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.
Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.