Sprød istærte

10 portioner

Vurdering (93 stk)

Ingredienser

125 g smør eller margarine
2 dl Dansukker Brun Farin
2 dl cornflakes
1 1/2 dl kokosmel
75 g hakkede hasselnødder
75 g hakket chokolade

Is
1 liter fløde
2 dl Dansukker Flormelis
8 pasteuriserede æggeblommer
2 dl Dansukker Glukosesirup
3-4 spsk. vaniljesukker

Instruktioner

Rør fedtstof og farin luftigt. Tilsæt de øvrige ingredienser. Beklæd en springform med plastfilm. Beklæd bunden og kanterne med smuldredejen, men gem lidt til at drysse oven på isen. Bland alle ingredienserne til isen i en kasserolle, og lad det simre, til det begynder at tykne. Sigt massen gennem en finmasket si. Lad den køle af. Stil den afkølede masse i fryseren, til den er begyndt at stivne lidt. Fordel ismassen i formen med ”dejen”. Drys den resterende ”dej” over, og stil formen i fryseren.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.