Sprød istærte - Opskrifter

Sprød istærte

10 portioner
Sprød istærte
Bedømmelse: (92vurderinger)

Ingredienser

125 g smør eller margarine
2 dl Dansukker Brun Farin
2 dl cornflakes
1 1/2 dl kokosmel
75 g hakkede hasselnødder
75 g hakket chokolade

Is
1 liter fløde
2 dl Dansukker Flormelis
8 pasteuriserede æggeblommer
2 dl Dansukker Glukosesirup
3-4 spsk. vaniljesukker

Rør fedtstof og farin luftigt. Tilsæt de øvrige ingredienser. Beklæd en springform med plastfilm. Beklæd bunden og kanterne med smuldredejen, men gem lidt til at drysse oven på isen. Bland alle ingredienserne til isen i en kasserolle, og lad det simre, til det begynder at tykne. Sigt massen gennem en finmasket si. Lad den køle af. Stil den afkølede masse i fryseren, til den er begyndt at stivne lidt. Fordel ismassen i formen med ”dejen”. Drys den resterende ”dej” over, og stil formen i fryseren.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;