Speltstykker

ca. 20 stk.

Vurdering (17 stk)

Ingredienser

50 g gær
6 dl lunkent vand
2 spsk. Dansukker Mørk Sirup
2 tsk. salt
3 spsk. olie
1 tsk. stødt kommen
2 dl speltflager
1/2 dl hørfrø
2 dl Hvedemel
12 dl sigtet speltmel

Instruktioner

Gæren smuldres i en skål. Tilsæt vand, og rør, indtil gæren er opløst. Tilsæt sirup, salt, olie, kommen, flager og frø. Tilsæt melet lidt ad gangen. Hæld dejen, som er temmelig løs, ud på et melet bord, og rul den ud til en cirkel på et par centimers tykkelse. Drys mel over dejen, og lad den hæve i 1 time. Sæt ovnen på 250°. Skær dejen ud i trekanter, som lægges på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen i ca. 15 minutter. Lad speltstykkerne køle af på en rist.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.