Ingredienser
ca. 1 kg revelsben
Marinade
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 spsk. kinesisk soja
3 spsk. vineddike
3 spsk. olie
3 spsk. vand
3 spsk. abrikosmarmelade
1 spsk. Colmans sennepspulver
1 liter hvidkål i tynde strimler
1 dl mayonnaise
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. friskpresset citronsaft
1 tsk. stødt ingefær
2 knsp. sort peber
Instruktioner
Bland sukker, soja, vineddike, olie, vand, abrikosmarmelade og sennepspulver til marinaden. Pensl revelsbenene med marinaden, og lad dem stå mindst 1 time i køleskab, før de grilles. Grilles i ca. 10 minutter på hver side. Grill revelsbenene på indirekte varme i yderligere 50 min.
Rør mayonnaise, sirup, citronsaft, ingefær og sort peber sammen. Tilsæt hvidkålen. Stilles i køleskab indtil servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.