Ingredienser
Dej
3 dl hvedemel
3/4 dl Dansukker Flormelis
125 g smør eller margarine
1 æggeblomme
Fyld
5 dl piskefløde
1 dl friskpresset citron- eller limesaft
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
2-3 spsk. kartoffelmel
Pynt
1 liter bær efter eget valg
Tilbehør
Letpisket fløde
Instruktioner
Ælt ingredienserne til dejen sammen, og tryk den ud i en springform. Stil formen i fryseren i mindst en halv time. Bag bunden midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Lad den køle af.
Rør ingredienserne til fyldet sammen i en kasserolle, og lad cremen koge, til den tykner. Lad blandingen køle lidt af, inden den hældes på tærtebunden. Fjern kanten på formen. Pynt med bær efter eget valg, gerne flere forskellige, og server kagen med flødeskum.
Tærten kan også bages i portionsforme.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Først skal træet vises
Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.
Adventshygge
At invitere til adventshygge er en nem måde at samle vennerne på før jul. Ofte kræver det heller ikke så mange forberedelser for at skabe en hyggelig stemning. Vi har samlet nogle gode opskrifter, som kan give dig lidt inspiration til drikkevarer og mundgodt.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Bagværk til advent
Med første advent kommer julestemningen. Tænd det første stearinlys, og byd på kaffe og dejligt duftende bagværk. Lav eventuelt en ekstra portion, så du har noget i fryseren til de forestående helligdage.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?
Julens småkager
Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?