Sommersaft

ca. 2 l

Vurdering (5 st)

Ingredienser

1 l jordbær
10 hyldeblomstklaser (skærme)
1 citron i skiver
15 g citronsyre
1 l vand
1 kg Dansukker Sukker
1/4 tsk Atamon

Instruktioner

Skyl hyldeblomsterne og jordbærrene godt. Mos jordbærrene. Kom dem i en krukke eller et stort glas. Tilsæt citronskiver og citronsyre.

Kog vandet op med sukkeret. Rør Atamon i lidt af sukkerlagen, og hæld det tilbage i lagen. Hæld lagen over jordbær og hyldeblomster. Dækkes til og stilles køligt i 3 døgn.

Hæld op i en sigte, og lad saften dryppe af. Hæld saften på nyskoldede flasker, som lukkes. Opbevares koldt. Saften er også fryseegnet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.