Sommersaft

ca. 2 l

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

1 l jordbær
10 hyldeblomstklaser (skærme)
1 citron i skiver
15 g citronsyre
1 l vand
1 kg Dansukker Sukker
1/4 tsk Atamon

Instruktioner

Skyl hyldeblomsterne og jordbærrene godt. Mos jordbærrene. Kom dem i en krukke eller et stort glas. Tilsæt citronskiver og citronsyre.

Kog vandet op med sukkeret. Rør Atamon i lidt af sukkerlagen, og hæld det tilbage i lagen. Hæld lagen over jordbær og hyldeblomster. Dækkes til og stilles køligt i 3 døgn.

Hæld op i en sigte, og lad saften dryppe af. Hæld saften på nyskoldede flasker, som lukkes. Opbevares koldt. Saften er også fryseegnet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.