Sommermuffins

ca. 12 stk. af normal størrelse
Sommermuffins
(5)

100 g margarine
3/4 dl mælk
1 1/2 dl Dansukker Rørsukker eller Sukker
2 æg
1 tsk. bagepulver
1 1/2 spsk. kartoffelmel
2 tsk. vaniljesukker
2 1/2 dl hvedemel

Fyld
1 1/2-2 dl friske bær
eller
2-3 dl rabarber i små stykker
eller
kaneldyppede æblebåde

Pynt
Dansukker Flormelis

Smelt margarinen, og tilsæt mælken. Varm blandingen op, uden at den kommer i kog. Pisk æg og sukker let. Bland hvedemel, bagepulver, kartoffelmel og vaniljesukker, og hæld skiftevis denne blanding og mælkeblandingen i æggemassen. Bland bær, rabarberstykker eller æblebåde i. Lad gerne dejen hvile i køleskab natten over, så får du ekstra store og flotte muffins (vent med fyldet, til de skal bages). Hæld dejen i papirforme i en bradepande, eller brug en muffinform. Bages midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter. Drysses med lidt flormelis ved servering.