Sommerchutney - Opskrifter

Sommerchutney

1 glas 1 time
Gem nogle af sommerens stærkt krydrede smagsindtryk i en lækker chutney. I denne sommerchutney har vi kombineret både kirsebær, tomater og chili med balsamicoeddike og brun farin. Server den til dine grillfavoritter!
Sommerchutney
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 250 g kirsebær, gerne surkirsebær
  • 250 g tomater
  • 1 zittauerløg
  • 2 fed hvidløg
  • Olie
  • 1/4 rød chili
  • 1/2 dl balsamicoeddike
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 knivspids sort peber
  • 1 dl Dansukker Økologisk Brun Farin

Skyl kirsebærrene, og tag stenene ud. Skold og flå tomaterne, og skær dem i mindre tern. Pil og hak løg og hvidløg og brun i en gryde i lidt olie.

Skyl chilien, og fjern kernerne. Hak den fint, eller skær den i tynde strimler. Bland alle øvrige ingredienserne i gryden, og kog blandingen under omrøring i 30-40 minutter.

Tag gryden af varmen, og hæld chutneyen på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;