Snickerskage

Bag dine egne snickerskager med en lækker mudderkagebund. Hjemmelavede godter er bedst, og vi lover, at de her bliver en favorit.

ca. 20 stk.

1 time + 1 times køletid

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

Chokoladekage
100 g mørk chokolade
50 g smør
1 dl Dansukker ØKO Sukker
1 æg
3/4 dl hvedemel

Marshmallowfyld
1 bøtte marshmallowfluff (ca. 200 g)
1 1/2 dl peanutbutter, crunchy

Karamel
1 1/2 dl peanuts
50 g smør
1 1/2 dl Dansukker Rørsukker
1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
1 dl piskefløde

Topping
50 g mørk chokolade
50 g lys chokolade
1/2 dl peanuts

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C varmluft. Smør en aflang form med løs kant, ca. 13 x 36 cm.

Hak chokoladen og stil den til side. Smelt smørret i en gryde og rør chokoladen i. Rør, til chokoladen er smeltet og tilsæt derefter sukkeret og rør dejen sammen.

Rør æg og hvedemel i. Hæld dejen i formen og bag den midt i ovnen i 5 minutter. Lad den køle af.

Lav marshmallowfyldet. Varm marshmallowfluff og peanutbutter op i en gryde under omrøring. Fordel fyldet over chokoladekagen og lad den stivne i køleskabet.

Tilbered karamellen. Hak peanuts og stil dem til side. Bland de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde. Lad det koge op til 120 °C, eller lav kugletesten (dryp lidt karamelmasse i iskoldt vand, så kan du hurtigt teste konsistensen). Tilsæt de hakkede peanuts. Fordel karamellen jævnt over marshmallowfyldet, og lad det stivne i køleskabet i nogle timer.

Hak og smelt den mørke og lyse chokolade til toppingen over et vandbad, og fordel et jævnt lag over karamelsaucen. Drys med hakkede peanuts. Lad kagen sætte sig i køleskabet, og skær den derefter i mindre stykker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.