Snickerskage

Bag dine egne snickerskager med en lækker mudderkagebund. Hjemmelavede godter er bedst, og vi lover, at de her bliver en favorit.

ca. 20 stk.

1 time + 1 times køletid

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Chokoladekage
100 g mørk chokolade
50 g smør
1 dl Dansukker ØKO Sukker
1 æg
3/4 dl hvedemel

Marshmallowfyld
1 bøtte marshmallowfluff (ca. 200 g)
1 1/2 dl peanutbutter, crunchy

Karamel
1 1/2 dl peanuts
50 g smør
1 1/2 dl Dansukker Rørsukker
1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
1 dl piskefløde

Topping
50 g mørk chokolade
50 g lys chokolade
1/2 dl peanuts

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C varmluft. Smør en aflang form med løs kant, ca. 13 x 36 cm.

Hak chokoladen og stil den til side. Smelt smørret i en gryde og rør chokoladen i. Rør, til chokoladen er smeltet og tilsæt derefter sukkeret og rør dejen sammen.

Rør æg og hvedemel i. Hæld dejen i formen og bag den midt i ovnen i 5 minutter. Lad den køle af.

Lav marshmallowfyldet. Varm marshmallowfluff og peanutbutter op i en gryde under omrøring. Fordel fyldet over chokoladekagen og lad den stivne i køleskabet.

Tilbered karamellen. Hak peanuts og stil dem til side. Bland de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde. Lad det koge op til 120 °C, eller lav kugletesten (dryp lidt karamelmasse i iskoldt vand, så kan du hurtigt teste konsistensen). Tilsæt de hakkede peanuts. Fordel karamellen jævnt over marshmallowfyldet, og lad det stivne i køleskabet i nogle timer.

Hak og smelt den mørke og lyse chokolade til toppingen over et vandbad, og fordel et jævnt lag over karamelsaucen. Drys med hakkede peanuts. Lad kagen sætte sig i køleskabet, og skær den derefter i mindre stykker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.