Snickerskage

Bag dine egne snickerskager med en lækker mudderkagebund. Hjemmelavede godter er bedst, og vi lover, at de her bliver en favorit.

ca. 20 stk.

1 time + 1 times køletid

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

Chokoladekage
100 g mørk chokolade
50 g smør
1 dl Dansukker ØKO Sukker
1 æg
3/4 dl hvedemel

Marshmallowfyld
1 bøtte marshmallowfluff (ca. 200 g)
1 1/2 dl peanutbutter, crunchy

Karamel
1 1/2 dl peanuts
50 g smør
1 1/2 dl Dansukker Rørsukker
1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
1 dl piskefløde

Topping
50 g mørk chokolade
50 g lys chokolade
1/2 dl peanuts

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C varmluft. Smør en aflang form med løs kant, ca. 13 x 36 cm.

Hak chokoladen og stil den til side. Smelt smørret i en gryde og rør chokoladen i. Rør, til chokoladen er smeltet og tilsæt derefter sukkeret og rør dejen sammen.

Rør æg og hvedemel i. Hæld dejen i formen og bag den midt i ovnen i 5 minutter. Lad den køle af.

Lav marshmallowfyldet. Varm marshmallowfluff og peanutbutter op i en gryde under omrøring. Fordel fyldet over chokoladekagen og lad den stivne i køleskabet.

Tilbered karamellen. Hak peanuts og stil dem til side. Bland de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde. Lad det koge op til 120 °C, eller lav kugletesten (dryp lidt karamelmasse i iskoldt vand, så kan du hurtigt teste konsistensen). Tilsæt de hakkede peanuts. Fordel karamellen jævnt over marshmallowfyldet, og lad det stivne i køleskabet i nogle timer.

Hak og smelt den mørke og lyse chokolade til toppingen over et vandbad, og fordel et jævnt lag over karamelsaucen. Drys med hakkede peanuts. Lad kagen sætte sig i køleskabet, og skær den derefter i mindre stykker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.