Smuldretærte med ribs

ca. 6 portioner

Vurdering (167 stk)

Ingredienser

500 g ribs
1 dl Dansukker Syltesukker
1 spsk. kartoffelmel

Smuldredej
1 1/2 dl havregryn
1 dl hvedemel
3/4-1 dl Dansukker Rørsukker
1 spsk. vaniljesukker
125 g smør eller margarine
Smør eller margarine til fadet

Instruktioner

Skyl og nip bærrene. Læg dem på et klæde, så de kan dryppe af. Bland de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt fedtstoffet, og rør, til det er en grynet masse. Smør et ovnfast fad. Bland bærrene med sukker og kartoffelmel, og læg dem i fadet. Drys smuldredejen over. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 20 minutter. Server tærten lun med vaniljesauce, vaniljeis eller letpisket fløde til.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.