Smuldrepie

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

150 g smør
3 dl hvedemel
2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker

Fyld
600-800 g bær eller frugt
1/2-3/4 dl Dansukker Sukker
1-2 spsk. kartoffelmel

Instruktioner

Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen, og lad den stå i 5 minutter. Bland de øvrige ingredienser i en skål. Hæld smørret i, og bland godt. Stil dejen i køleskabet i et par timer. Kom bær eller frugter efter eget valg i en smurt pieform. Bærrene drysses med kartoffelmel, som opsuger saften. Smuldr dejen hen over. Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 30 minutter.

Variationer
Smag dejen til med 2 knsp. stødt kardemomme.
Erstat 1 dl af hvedemelet med 1 dl havregryn.
En æblepie bliver ekstra lækker, hvis du erstatter halvdelen af sukkeret med farin. Dyp gerne æblestykkerne i lidt kanel, inden de kommes i formen. En pie med blommer bliver ekstra lækker med hakkede mandler.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.