Ingredienser
12 småsildefileter
Fyld
1 tsk. salt
2 knsp. hvid peber
2 spsk. Dijonsennep
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. finthakket dild
Til stegning
Rugmel
Smør eller margarine
Lage
1 dl eddike
1 1/2 dl vand
1 1/4 dl Dansukker Sukker
10 allehånde
10 sorte peberkorn
Pynt
Dild, rødløg og kapers
Instruktioner
Skyl fiskene godt. Læg dem på køkkenrulle med skindsiden nedad. Bland samtlige ingredienser til fyldet og fordel fyldet på fiskene. Fold fiskene sammen på midten og vend dem i rugmel. Steg fiskene på begge sider og læg dem herefter i en skål.
Bland alle ingredienser til lagen i en gryde og kog op. Hæld den varme lage over fiskene og pynt med dildkviste, rødløg i skiver og kapers.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.