Småkager med ingefær

Ingen jul uden småkager. De små sprøde småkager nemme at lave og smager skønt. Del eventuelt dejen i 2 portioner, den ene del kan fryses ned, så er der altid mulighed for at servere nybagte småkager.

30-40 stk.

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

275 g mel
200 g smør
110 g Dansukker Bagesukker
3 g stødt ingefær

Desuden
150 g Dansukker Flormelis
ca. 1 æggehvid

Instruktioner

Blend alle ingredienser i en foodprocessor til de har konsistens som vådt sand. Ælt dejen hurtigt sammen med hænderne, rul den tyndt ud til 3-4 mm mellem to stykker bagepapir og læg den på køl i 20-30 minutter.

Udstik figurer, hjerter eller stjerner af den kolde dej. Placer småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir med 5 cm afstand mellem hver.

Bag kagerne ved 180° (alm. varme) i 6-10 minutter til de er let gyldne og lad dem køle af på en bagerist.

Sigt flormelis. Pisk det til sprøjteglasur med æggehvide. Den skal være luftig og hvid i farven, og konsistensen tyk men sprøjtbar. Overfør glasuren til et cornet af bagepapir eller en sprøjtepose med en lille rund tylle og sprøjt glasur på de stuetemperede småkager. Opbevar kagerne lufttæt indtil servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.