Små sprøde ingefærkager

ca. 50 stk.

Vurdering (1 st)

Ingredienser

1/6 af brunkagedejen, se opskrift på brunkager

Marcipandej:
200 g smuttede, malede mandler
200 g Dansukker Flormelis
1 æggehvide

Instruktioner

Rul brunkagedejen ud til en tynd plade. Bland de malede mandler med flormelis og æggehvide, og bred det ud over brunkagedejen. Rul den sammen. Skær dejen ud i en halv centimeter tykke skiver, som lægges på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 8 minutter. Lad dem køle af på en rist. Kagerne skal opbevares tørt og køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.