Små sprøde ingefærkager

Lav lækre ingefærkager med malede mandler og flormelis, perfekt til julens hyggestunder. Brug din favoritopskrift på brunkagedej som base!

ca. 50 stk.

Vurdering (4 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

1/6 af brunkagedejen, se opskrift på brunkager

Marcipandej:
200 g smuttede, malede mandler
200 g Dansukker Flormelis
1 æggehvide

Instruktioner

Rul brunkagedejen ud til en tynd plade. Bland de malede mandler med flormelis og æggehvide, og bred det ud over brunkagedejen. Rul den sammen. Skær dejen ud i en halv centimeter tykke skiver, som lægges på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 8 minutter. Lad dem køle af på en rist. Kagerne skal opbevares tørt og køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.