Ingredienser
Dej
1/2 dl kvark
1/2 dl Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
1 1/2 spsk. olie
1 spsk. mælk
2 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
Fyld
400 g brombær
2 æg
1/2 dl Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
1 dl cremefraiche 38 %
50 g malede eller hakkede hasselnødder
1 spsk. kartoffelmel
Pynt
1 spsk. Dansukker Flormelis
Instruktioner
Bland ingredienserne til dejen. Tryk dejen ud i små portionstærteforme, og stil dem i køleskabet i 30 minutter. Læg brombærrene i formene. Pisk de øvrige ingredienser til fyldet sammen, og hæld det over bærrene. Bag kagerne nederst i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Lad dem køle lidt af, inden de serveres. Drys lidt flormelis over lige inden servering. Serveres med cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.