Små blåbærtærter på pind - cake pops

10 stk.

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

100 g smør eller margarine
2 1/2 dl hvedemel
2 spsk. Dansukker Flormelis
2 spsk. vand

Fyld
100 g blåbær
1/4 dl finthakket mynte
1/2 dl Dansukker Brun Farin

Pensling
1 æggehvide
1 dl Dansukker Rørsukker
1 dl hakkede mandler eller nødder, kan udelades

Grillspyd af træ

Instruktioner

Bland ingredienserne til dejen, kom den i en plasticpose, og lad den hvile mindst 30 minutter i køleskab. Bland bær, mynte og farin i en skål.

Rul dejen ud på et meldrysset bord, og udstik 20 cirkler, ca. 8-10 cm i diameter, med en form eller et glas. Fordel blåbærfyldet på halvdelen af cirklerne. Pensl kanten med æggehvide, og læg de andre dejcirkler på. Tryk kanterne sammen med en gaffel. Pensl tærterne med æggehvide, og pynt med rørsukker.

Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Tryk et grillspyd fast i hver tærte, når de kommer ud af ovnen. Lad dem køle lidt af, inden de serveres.

Hvis man har lyst, kan man servere lidt vaniljesauce til at dyppe tærterne i.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.