Skeletboller

ca. 30 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

25 g gær
1 dl mælk
5 dl vand
2 spsk. Dansukker Mørk Sirup
2 dl havreklid
2 revne fed hvidløg (kan udelades)
9-10 dl Hvedemel
2 tsk. salt
mel til at drysse på bagebordet

Instruktioner

Gæren smuldres i skålen til køkkenmaskinen. Mælken hældes i, og gæren røres ud. Tilsæt vand, sirup, havreklid og hvidløg. Arbejd melet ind, og kør med lav hastighed i 5 minutter. Tilsæt saltet, og ælt dejen igennem ved høj hastighed i 10 minutter. Lad den hæve i 2 timer. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og del den i to stykker. Form hvert stykke til en rektangulær plade på ca. 15 x 30 cm. Skær strimler af dejen, som lægges på en plade med bagepapir. Træk enderne af siderne ud, så de kommer til at ligne knogler. Lad dem hæve i 1 time. Pensl med vand, og bag dem midt i ovnen ved 250° i ca. 10 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.