Skeletboller

ca. 30 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

25 g gær
1 dl mælk
5 dl vand
2 spsk. Dansukker Mørk Sirup
2 dl havreklid
2 revne fed hvidløg (kan udelades)
9-10 dl Hvedemel
2 tsk. salt
mel til at drysse på bagebordet

Instruktioner

Gæren smuldres i skålen til køkkenmaskinen. Mælken hældes i, og gæren røres ud. Tilsæt vand, sirup, havreklid og hvidløg. Arbejd melet ind, og kør med lav hastighed i 5 minutter. Tilsæt saltet, og ælt dejen igennem ved høj hastighed i 10 minutter. Lad den hæve i 2 timer. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og del den i to stykker. Form hvert stykke til en rektangulær plade på ca. 15 x 30 cm. Skær strimler af dejen, som lægges på en plade med bagepapir. Træk enderne af siderne ud, så de kommer til at ligne knogler. Lad dem hæve i 1 time. Pensl med vand, og bag dem midt i ovnen ved 250° i ca. 10 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.