Skeletboller - Opskrifter

Skeletboller

ca. 30 stk.
Skeletboller
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

25 g gær
1 dl mælk
5 dl vand
2 spsk. Dansukker Mørk Sirup
2 dl havreklid
2 revne fed hvidløg (kan udelades)
9-10 dl Hvedemel
2 tsk. salt
mel til at drysse på bagebordet

Gæren smuldres i skålen til køkkenmaskinen. Mælken hældes i, og gæren røres ud. Tilsæt vand, sirup, havreklid og hvidløg. Arbejd melet ind, og kør med lav hastighed i 5 minutter. Tilsæt saltet, og ælt dejen igennem ved høj hastighed i 10 minutter. Lad den hæve i 2 timer. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og del den i to stykker. Form hvert stykke til en rektangulær plade på ca. 15 x 30 cm. Skær strimler af dejen, som lægges på en plade med bagepapir. Træk enderne af siderne ud, så de kommer til at ligne knogler. Lad dem hæve i 1 time. Pensl med vand, og bag dem midt i ovnen ved 250° i ca. 10 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;